Η Κόκκινη Νύχτα αύριο Σάββατο στην 


Καλαμάτα- Το πρόγραμμα των


εκδηλώσεων

 
 Τελευταία Ενημέρωση: 26/02/2016Πρόσκληση προς τους πολίτες της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου, αλλά κι ακόμη παραπέρα, να επισκεφθούν την Καλαμάτα, για να συνδυάσουν τις αγορές τους σε πολύ χαμηλές τιμές με τη διασκέδαση, ενώ τα καταστήματα θα προσφέρουν κεράσματα και θα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις σε πολλά σημεία του εμπορικού κέντρου, απηύθυνε χθες ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας.

Τη φωνή τους ένωσαν μαζί του, σε συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Δημήτρης Μανιάτης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων, αντιδήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος και η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας, Λίλιαν Ψηλάκη.
Ο λόγος για την «Κόκκινη Νύχτα», που «πατώντας» στο επιτυχημένο πρότυπο της Λευκής Νύχτας, η οποία διεξάγεται το τελευταίο Σάββατο του Αυγούστου, θα συνδυάσει την ολονύκτια λειτουργία των καταστημάτων και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, σε δεκάδες σημεία της Καλαμάτας, από τις 6.00 αύριο το απόγευμα μέχρι τις 3.00 μεθαύριο το πρωί.
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου συνεχάρη το Δήμο Καλαμάτας «για τις αναπτυξιακές του πρωτοβουλίες» και η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου ευχαρίστησε το δήμαρχο «για την αμέριστη συμπαράστασή του στον εμπορικό κόσμο», τονίζοντας πως με τέτοιες εκδηλώσεις γίνεται κατορθωτό να υπάρχει όφελος και για τους εμπόρους και για το καταναλωτικό κοινό. Η κυρία Ψηλάκη έκανε λόγο για «καταπληκτικές τιμές» από τα εμπορικά καταστήματα την «Κόκκινη Νύχτα».
Ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Βεργόπουλος, προς τον οποίο ο δήμαρχος απέδωσε εύσημα για την εκστρατεία γνωστοποίησης της «Κόκκινης Νύχτας» πανελλαδικά, έκανε λόγο για το πλήθος εκδηλώσεων στο πλαίσιο της βραδιάς.
 
Πανελλαδικό ενδιαφέρον
Η «Κόκκινη Νύχτα» έχει γίνει γνωστή ανά την Ελλάδα με πλήθος δημοσιευμάτων στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, που προσκαλούν το κοινό να έλθει στην Καλαμάτα, να περάσει μιαν όμορφη βραδιά, ακόμη και χωρίς να ξοδέψει πολλά χρήματα, κι αν θέλει να κάνει αγορές, θα βρει ό,τι χρειάζεται το νοικοκυριό, ο άνδρας, η γυναίκα, το παιδί, σε πολύ συμφέρουσες τιμές.
Τέλος, για τη διευκόλυνση των επισκεπτών και προκειμένου να μην εισέρχονται με τα οχήματά τους στο κέντρο, θα λειτουργήσουν τρία πάρκινγκ: στο Βιοτεχνικό Πάρκο, στο Lidl και στο Metro, που βρίσκονται στη Νέα Είσοδο.
Από εκεί και από ώρα 19.00 αύριο μέχρι 3.00 μεθαύριο, θα μεταφέρονται οι επισκέπτες δωρεάν με λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ στο κέντρο (αποβίβαση στη στάση του Δημαρχείου), με επιστροφή, και τα δρομολόγια θα διενεργούνται ανά 30 λεπτά.


Έναρξη Βραδιάς:
18.30 Μουσική Περιοδεία Φιλαρμονικής Καλαμάτας

Κεντρική Πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου:
19.00 Ζωντανή ραδιοφωνική και διαδικτυακή εκπομπή
21.15 Δρώμενα record Guinness Bachata
21.45 Έντεχνη – ευρωπαϊκή μουσική με τους Coverbus

Πλατεία 23ης Μαρτίου:
20.00 Μεσσηνιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο: Μουσική και τραγούδια από τη θεατρική παράσταση «Ρεμπέτικο»

Πλατεία Όθωνος:
20.45 Παραδοσιακό χορευτικό γλέντι με τοπικούς Συλλόγους

Έναντι Πνευματικού Κέντρου:
21.00 Δραστηριότητες για παιδιά

Παράλληλες δράσεις
Πεζόδρομος Αμφείας – Ιστορικό Κέντρο:
20.00 Street party με DJ & happenings
Πεζόδρομος Ιατροπούλου:
20.00 Ζωντανή μουσική Jazz – Soul – Funky
23.00 Μουσική από DJ & happenings
Αριστομένους & Κολοκοτρώνη:
20.00 Ακροβατικές χορευτικές επιδείξεις από το Σύλλογο «Άθλος»
Βασ. Σοφίας & Αριστομένους:
20.00 Μουσική από DJ
Γερμανού & πλ. 23ης Μαρτίου:
20.00 Μουσική Latin από DJ
Νικηταρά – Αβίας & Αναγνωσταρά:
20.00 Μουσική από DJ
Τέρμα Ιατροπούλου (σιντριβάνι):
20.00 Αθλητικές δραστηριότητες
από το Σύλλογο «Ακρίτας»
Πεζόδρομος Μπενάκη – Ιστορικό Κέντρο
20.00 Ζωντανή Μουσική:
Έντεχνο - Δημοτικό – Ρεμπέτικο
Βασ. Όλγας & Ανδρ. Σκιά:
20.00 Μουσική από DJ & Κεράσματα
Βαλαωρίτου & Αναγνωσταρα:
20.00 Μουσική από DJ & happenings
Κολοκοτρώνη & Αναγνωσταρά:
20.00 Επίδειξη μόδας με νυφικά 
ΠΗΓΗ:tharrosnews