ΠΡΩΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ




Με επιτυχία πραγματοποιείται  απόψε  έως και αυτήν την στιγμή η πρώτη βραδιά νυχτερινής κολύμβησης ,που διοργανώθηκε από το Δήμο Καλαμάτας με σκοπό την ενίσχυση των επαγγελματιών αλλά και την προβολή της πόλης μας.

Όντως ,πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και πραγματικά πλημμύρισε με κόσμο την παραλία της πόλης μας.Γενικότερα και στο κέντρο ακόμα της πόλης,είναι φανερό το μεγάλο κύμα επισκεπτών που έχει ήδη καταφθάσει και αναμένεται να κορυφωθεί εντός των επόμενων ημερών έως την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.
Ανάσες ανακούφισης λοιπόν ,για τους Καλαματιανούς και τους επισκέπτες της πόλης μας , μα πάνω από όλα για τους επαγγελματίες που χρόνια τώρα πλήττονται από την κρίση.
Και μην ξεχνάμε πως οι εκδηλώσεις στην πόλη μας κάθε άλλο παρά τελειώνουν εδώ.Έπεται συνέχεια...μην ξεχνάμε και τη Λευκή Νύχτα στις 27 του Αυγούστου...

Υ.Γ. Ίσως να είμαι λίγο απαισιόδοξη...μα κοιτώντας με λίγο πιο σκωπτικό βλέμμα τα τεκταινόμενα ευρύτερα στον κόσμο αλλά και το μικρόκοσμό μας γιατί μια φράση τριγυρίζει στο μυαλό μου;;; <<Άρτον και θεάματα>>...θεάματα έχουμε(μπόλικα) ,τώρα τον άρτο μας τον έχουν και αυτό μετριάσει αλλά ακόμα....κανείς πνευματικά δεν αντιδρά στα παράξενα που γύρω μας συμβαίνουν....


Εμμανουέλα Αάμερ Μουλατσιώτη