ΠΩΣ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ

Το καλοκαίρι προτιμάς να φοράς τα πολύχρωμα μπλουζάκια σου και τα ρομαντικά tops σου σε παστέλ αποχρώσεις, αλλά μάλλον ήρθε η στιγμή να δώσεις μια ευκαιρία και στα πουκάμισα που θα βρεις αυτή την εποχή στα μαγαζιά .

 Τα κομμάτια που παραπέμπουν περισσότερο στην άνοιξη και το φθινόπωρο, σου δίνουν τη δυνατότητα να πετύχεις μοντέρνα και στιλάτα looks και για το καλοκαίρι, καθώς τα υφάσματά τους είναι πιο αέρινα και δροσερά.
Αν επιλέξεις ένα ανοιχτόχρωμο πουκάμισο, όπως η γνωστή fashion blogger Julie Sarinana, μπορείς να δοκιμάσεις να το συνδυάσεις με χρωματιστό παντελόνι σε ίσια ή στενή γραμμή, ώστε να δημιουργήσεις μία ενδιαφέρουσα αντίθεση στο look σου. Διαφορετικά, μπορείς να φορέσεις ένα printed πουκάμισο με λευκό ή denim παντελόνι και μονόχρωμα πέδιλα. Σε κάθε περίπτωσηπροσπάθησε να δημιουργήσεις έναν καλόγουστο συνδυασμό, που μπορείς να προτιμήσεις για τις βόλτες σου ή ακόμη και για το γραφείο σου. Θυμήσου πως τα πουκάμισά σου μπορούν να αντικαταστήσουν ακόμη και ένα αυστηρό office look με κοστούμι ή ταγέρ.
Ρίξε μια ματιά στα προϊόντα που βάλαμε στη λίστα μας και πέτυχε μοντέρνους συνδυασμούς για κάθε στιγμή της μέρας, που θα ολοκληρώσεις είτε με εσπαντρίγιες και φλατ σανδάλια, είτε με κομψά ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Πηγή :www.joytv.gr