Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω τι άρωμα θα πάρεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για πες μου το ζωδιο σου να σου τι αρωμα σου ταιριαζει
AddThis Sharin

Δεν μπορείς να αποφασίσεις τι άρωμα σου ταιριάζει; Μήπως να επέλεγες με βάση το ζώδιό σου; Εμείς, πάντως, σου έχουμε τις κατάλληλες προτάσεις.
Κριός
Οι γυναίκες Κριοί είναι πάντα έτοιμοι για δράση επειδή λατρεύουν την περιπέτεια. Είναι αυθόρμητες, αθλητικές και τους αρέσει η καινοτομία, γι’ αυτό και τους ταιριάζουν οι μυρωδιές που τις κρατούν ζωηρές και τους θυμίζουν ότι ο κόσμος εκεί έξω είναι έτοιμος για εξερεύνηση. 
Νότες που σου ταιριάζουν: Πράσινα φύλλα, βρύα, εσπεριδοειδή
Δοκίμασε: DKNY Be Desired, ένα σούπερ δροσερό κοκτέιλ απο έλαιο πορτοκαλιού,παγωμένο γκρέιπφρουτ και φύλλα βιολέτας
 
Ταύρος 
Η Ταυρίνα είναι προσγειωμένη, παραδοσιακή και παράλληλα αισθησιακή. Της αρέσουν οι μυρωδιές που της μεταφέρουν ένα ρομαντικό feeling. Θέλουν να αισθάνονται τη θαυμάσια ομορφιά της φύσης και να νιώθουν ακαταμάχητες. 
Νότες που σου ταιριάζουν: Μπουκέτα λουλουδιών με φρουτώδεις και πράσινες νότες, βετιβέρ, κεχριμπάρι, μόσχος
Δοκίμασε: Dolce&Gabbana Dolce, ένα σοφιστικέ άρωμα που ανοίγει με φύλλα νερολί και λουλούδια παπάγιας, συνεχίζει με λευκή αμαρυλλίδα, νάρκισσο και νούφαρα πάνω σε μια βάση από μόσχο και κασμήρ. 
Δίδυμος
Οι Δίδυμοι είναι γνωστοί για την κυκλοθυμία και για τη διττή τους προσωπικότητα. Είναι πνευματώδεις, προσαρμοστικές και ευέλικτες.  
Νότες που σου ταιριάζουν: τριαντάφυλλο, αγιόκλημα, βιολέτα, λεβάντα, σανταλόξυλο και ό,τι πικάντικο
Δοκίμασε:  Tom Ford Shanghai Lily με νότες μπαχαρικών και λουλουδιών, βανίλια, νεράντζι, ροζ και μαύρο πιπέρι, γαρίφαλο, γιασεμί, τριαντάφυλλο, βετιβέρ, λάβδανο
Καρκίνος
Πολύ ευαίσθητο ζώδιο που αποζητάει τη νοσταλγία στη ζωή του. Με το άρωμά του θέλει να νιώθει αναζωογονημένη και να τραβάει την προσοχή των αντρών. 
Νότες που σου ταιριάζουν: τριαντάφυλλο, αγιόκλημα, βιολέτα, γαρδένια, γιασεμί
Δοκίμασε: Jour d'Hermes του οίκου Hermes. Οι νότες κορυφής είναι αναζωογονητικό γκρειπ φρουτ, λεμόνι και υδάτινες νότες, μετά από λίγη ώρα ξεδιπλώνεται ένα μπουκέτο από γαρδένια, λευκά άνθη και πράσινες νότες για να καταλήξει σε μόσχο και νότες ξύλων. 


Λέων 
Οι Λιονταρίνες θέλουν να νιώθουν ισχυρές με το άρωμα που φορούν, να τραβούν τα βλέμματα πάνω τους και να κάνουν το εφέ τους. 
Νότες που σου ταιριάζουν: Ροδάκινο, λεμόνι, λάιμ, άνθη πορτοκαλιάς, σανδαλόξυλο, πατσουλί
Δοκίμασε: Yves Saint Laurent Black Opium, ένα μοντέρνο κοκτέιλ από πατσουλί κέδρο και πορτοκάλι που γίνεται άκρως ενδιαφέρον με το twist που του δίνει ο πράσινος καφές και τα ξύλα στη βάση. 
 
Παρθένος
Προσγειωμένες και αισθησιακές, αναζητούν μυρωδιές που βγάλουν προς τα έξω την ενθουσιώδη τους φύση και τη σεξουαλικότητά τους. 
Νότες που σου ταιριάζουν: βρύο, κέδρος, ροδόξυλο, φύλλα ντομάτας, λευκά λουλούδια
Δοκίμασε: Korres White tea, Bergamot, Freesia, ένα blend από τις πιο ντελικάτες νότες που αφήνει μια αύρα καθαρή και φρέσκια, αλλά και ένα αισθησιακό πέπλο χάρη στον κέδρο της βάσης του. 


Ζυγός
Το ζώδιο της αγάπης και του ρομάντζου. Με το κατάλληλο άρωμα μπορεί να γοητεύσει και να εκφράσει την κομψότητα και το μυστήριό της. 
Νότες που σου ταιριάζουν: Μπουκέτα λουλουδιών, εσπεριδοειδή, ορχιδέα, τριαντάφυλλο, κεχριμπάρι, μόσχος, κεχριμπάρι
Δοκίμασε: Viktor&Rolf Flowerbomb Fireworks, ένα πραγματικά εκρηκτικό μπουκέτο λουλουδιών με γιασεμί sambac, σπάνια ορχιδέα και τριαντάφυλλο, ένα ελιξίριο θετικής ενέργειας. 

Σκορπιός
Μιλάμε για το πιο σεξουαλικό ζώδιο που υπάρχει. Με άρωμα ή χωρίς μαγνητίζει αν και το άρωμα για εκείνη λειτουργεί σαν αφροδισιακό. 
Νότες που σου ταιριάζουν: Κεχριμπάρι, πατσουλί, μόσχος, φραγκοστάφυλο, κορίανδρο, ίριδα, σοκολάτα, πορτοκάλι, άνθη.
Δοκίμασε: Kiehl's Musk Eau de Toilette, ένα διαχρονικά αισθησιακό άρωμα με απόλυτο πρωταγωνιστή τον μόσχο και δορυφόρους του νότες απο πορτοκάλι, τριαντάφυλλο και νερολι. 
Τοξότης
Λατρεύει το camping, τα ταξίδια και τα σπορ, γι΄ αυτό και προτιμάει τις φρουτένιες και πράσινες μυρωδιές.   
Νότες που σου ταιριάζουν: Φρέσκο-κομμένα χόρτα, λεμόνι,  άνθη πορτοκαλιάς, ροζ πιπέρι
Δοκίμασε: Sisley Eau de Campagne, ένα άρωμα με τη στόφα του all time classic αφού από το 1979 που κυκλοφόρησε εξακολουθεί να είναι ξεχωριστό και επίκαιρο! Σαν μια βόλτα σε ανοιξιάτικο λιβάδι, μοσχοβολάει περγαμόντο, δαμάσκηνο, πατσουλί, μόσχο, βασιλικός, γιασεμί, βρύα, βέτιβερ, γεράνι και λεμόνι.

Αιγόκερως
Σοβαρές, φιλόδοξες, σταθερές, θέλουν να φτάσουν ψηλά σε αυτή τη ζωή. Όταν τις γνωρίσεις καλά θα καταλάβεις ότι είναι αισθησιακές, όμως στην πρώτη εντύπωση νομίζεις ότι κρατούν τις αποστάσεις τους. 
Νότες που σου ταιριάζουν: Πατσουλί, φραγκοστάφυλο, τριαντάφυλλο Βουλγαρίας, Αιγυπτιακό γιασεμί, βούτυρο
Δοκίμασε: Guerlain La Petite Robe Noire, ένα eau de toilette "κομμένο και ραμμένο" για σένα με νότες από φραγκοστάφυλο, πατσουλί, τριαντάφυλλο και γιασεμί
Υδροχόος
Τους αρέσουν τα ασυνήθιστα πράγματα στη ζωή, δεν συμβιβάζονται και θέλουν να είναι ανεξάρτητες. Θέλουν να φοράνε αισθησιακές αλλά όχι βαριές ευωδιές,αρώματα που αναδεικνύουν την προσωπικότητά τους και έλκουν τους γύρω τους χωρίς να κάνουν φασαρία. 
Νότες που τους ταιριάζουν: Άνθη πορτοκαλιάς, σανδαλόξυλο, γιασεμί, ylang-ylang
Δοκίμασε: Diptyque Essences Insensées eau de parfum, ένα νέο αριστούργημα από την Diptyque βασισμένο σε μια ξεχωριστή ποικιλία γιασεμιού που ανθίζει μόνο στην Grasse και τα λουλούδια του συλλέγονται με το χέρι για να γίνει αυτό το ιδιαίτερο άρωμα. Μαζί με το γιασεμί, νότες από άνθη πορτοκαλιάς και βασιλικός, που βάζει μια διακριτικά αναζωογονητική σφραγίδα. 
Ιχθείς
Ένα από τα πιο ρομαντικά ζώδια. Θέλουν μυρωδιές που να τις κάνουν μυστηριώδεις, προκλητικές και παράλληλα παιχνιδιάρες. 
Νότες που σου ταιριάζουν: μπουκέτα λουλουδιών, κανέλα, lily of the valley,  ελαιόλαδο, κεχριμπάρι, κέδρος
Δοκίμασε: Prada Les Infusions Iris Cedre, ένα λιτό, ξεχωριστό blend που αγκαλιάζει τις αισθήσεις με νότες από ίριδα, κέδρο, νερολί Τυνησίας, θυμίαμα