Έφηβη Τρέχει στη Μητέρα της Πονώντας Ανυπόφορα. Ο Λόγος; Σοκαριστικό!


Η παρακάτω είδηση που θα διαβάσετε, πρέπει να είναι μια προειδοποίηση για όλους τους χρήστες κινητών συσκευών. Η Jackie Fedro, μια μητέρα από μια επαρχία του Σικάγο, μοιράστηκε μια τρομακτική ιστορία, που συνέβη στη 13χρονη κόρη της, Gabbie. Το όνειρο της έγινε πραγματικότητα, όταν οι γονείς της, της χάρισαν ένα κινητό για τα Χριστούγεννα. 
Πήρε το μοντέλο LG d500. Πρέπει να σημειωθεί, ότι τα κινητά εγκυμονούν διάφορους κινδύνους,  αυτό που συνέβη στη Gabbie δεν ήταν συνηθισμένο περιστατικό. Ενώ χρησιμοποιούσε το κινητό της μια μέρα, η μητέρα της άκουσε ένα ουρλιαχτό. Η κόρη της κατέβηκε τις σκάλες τρέχοντας, κρατώντας τον λαιμό της γεμάτη αγωνία και πόνο.
Αυτό που είδε η Jackie ήταν ένα σοβαρό έγκαυμα γύρω από το λαιμό της. Η Gabbie χρησιμοποιούσε το κινητό της, ενώ αυτό ήταν συνδεδεμένο σε πρίζα. Το καλώδιο ακουμπούσε στο κολιέ του λαιμού της, μεταδίδοντας ηλεκτρικό ρεύμα, που είχε ως αποτέλεσμα να πάθει εγκαύματα δεύτερου βαθμού. Το δημοσίευσαν στο Facebook, με σκοπό να προειδοποιήσουν άλλα άτομο για τους δυνητικούς κινδύνους της χρήσης κινητού και της επαφής του με μέταλλο.
Έχουν υπάρξει πολλαπλά περιστατικά με ηλεκτροπληξίες με κινητές συσκευές. Η Gabbie στην πραγματικότητα ήταν τυχερή,  μια νεαρή Κινέζα πέθανε εξαιτίας ηλεκτροπληξίας, ενώ φόρτιζε μια συσκευή iPhone 5.
ΠΗΓΗ:i-eidisi
 sun-gazing.com | fanpage.gr